Rhima zeepslang per meter

Rhima zeepslang per meter
Artnr: 93000017
€25,00 Excl. btw
  • Levertijd:1-2 dagen
Voor een optimale werking van uw Rhima vaatwasser wordt u aangeraden om deze officiële Rhima zeepslang te gebruiken. Deze slang is speciaal ontworpen voor Rhima vaatwassers en zorgt voor een perfect schone vaat. Bij Renaud Delft betaalt u de laagste prijs ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Rhima
  • Artikelnummer:93000017
  • Levertijd:1-2 dagen

Voor een optimale werking van uw Rhima vaatwasser wordt u aangeraden om deze officiële Rhima zeepslang te gebruiken. Deze slang is speciaal ontworpen voor Rhima vaatwassers en zorgt voor een perfect schone vaat. Bij Renaud Delft betaalt u de laagste prijs per meter. Al meer dan 200 jaar importeert en levert Renaud hoge kwaliteit voor al uw non-food HoReCa producten. Deze zeepslang is per meter verkrijgbaar en is gemakkelijk aan te sluiten op uw Rhima vaatwasser.

Rhima is een echte specialist op het gebied van vaatwassen. De monteurs zijn zich bewust van iedere schroef in het apparaat en zullen ook altijd klaar staan voor de beste ondersteuning. Rhima is al ruim 50 jaar actief in Nederland, loopt voorop in de schone vaat en slimme keuken oplossingen. Rhima is dan ook al jaren een begrip in de professionele keuken.