Vaatwasmiddel en naglans

RHIMA Pro Wash: voor elke vaatwasser de perfecte oplossing

Eisen voor voedselveiligheid in professionele keukens worden strenger en strenger. Op zich geen verkeerde ontwikkeling, het zorgt er namelijk voor uw gasten met een gerust hart van hun maaltijd kunnen genieten. Een optimale hygiëne wordt dus steeds belangrijker en om u te helpen in de jungle van schoonmaakoplossingen voor vaatwassers staat hier alles in een beknopt overzicht. U kunt voor een advies op maat altijd even bellen met 015-2121225 of even langskomen in onze showroom op de Kleveringweg 5 te Delft.

RHIMA Pro Wash

De grote gedachte achter het concept van RHIMA Pro Wash is om per situatie het beste middel te leveren. Dit zorgt niet alleen voor een groter gebruiksgemak maar ook voor een beter wasresultaat, schonere machine. Een ander bijkomend voordeel van RHIMA Pro Wash is het feit dat machines langer mee gaan door de speciale samenstelling van het schoonmaakmiddel. De conceptbenadering van RHIMA Pro Wash draagt dus in grote mate bij aan de veiligheid en hygiëne van uw (spoel)keuken.

RHIMA Pro Wash is een breed opgezette lijn met veel verschillende schoonmaakoplossingen voor verschillende machines. Dankzij de speciale kleurcodering op het etiket zijn de verschillende producten gemakkelijk en snel te herkennen op de werkvloer. De kleurcodering zorgt er voor dat een foutieve toepasing wordt voorkomen en het juiste product wordt gemakkelijk bijbesteld.

U kunt voor een advies op maat altijd even bellen met 015-2121225 of even langskomen in onze showroom op de Kleveringweg 5 te Delft.

De producten

Glazenspoelmachines

RHIMA Pro Wash Glass - Een geconcentreerd vloeibaar vaatwasmiddel speciaal ontworpen om glascorrosie te verminderen en nare geurtjes te voorkomen. Verkrijgbaar in bag in box van 5 liter

Voorladers

RHIMA Pro Wash Powder Plus - Een sterk alkalisch poeder. Dit wil zeggen dat er geen bijtende zuren in het middel aanwezig zijn om uw vaatwasmachine aan te tasten. Dit middel bevat metaalbeschermende componenten die de levensduur van uw voorlader beschermen.

RHIMA Pro Wash Liquid - Een sterk alkalisch en chloorhoudend vloeibaar wasmiddel. De formule is speciaal samengesteld om uw vaatwasser te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Pro Wash Liquid kan veilig gebruikt worden op aluminium. Dit wasmiddel wordt geleverd in een box van 10 liter.

Doorschuifmachine

RHIMA Pro Wash Solid - Een sterk alkalisch vaatwasmiddel speciaal ontwikkeld voor doorschuifmachines. RHIMA Pro Wash Solid wordt geleverd in blokken van 2x5kg zeep.

Rhima Pro wash Solid extra - een sterk alkalisch vaatwasmiddel. Dit wil zeggen dat het niet werkt op basis van zuren, maar via bases. Dit betekend dat metalen in de vaatwasser minder worden aangetast. RHIMA Pro Wash Solid Extra bevat chloor om alles extra schoon te maken. Het middel is speciaal ontworpen voor doorschuifmachines met een waterontharder of osmose apparaat.

RHIMA Pro Wash Liquid - Een sterk alkalisch en chloorhoudend vloeibaar wasmiddel. De formule is speciaal samengesteld om uw vaatwasser te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Pro Wash Liquid kan veilig gebruikt worden op aluminium. Dit wasmiddel wordt geleverd in een box van 10 liter.

Korventransport en Bandvaatmachines

RHIMA Pro Wash Alpha - RHIMA Pro Wash Alpha is een sterk alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel. Dit middel is met name geschikt voor toepassing bij medium tot hard water. Dit middel werkt goed in combinatie met RHIMA Pro Wash Omega. Met Pro Wash Alpha weet u zeker dat u het beste in huis heeft voor uw korventransport of bandenvaatwasmachine.

RHIMA Pro Wash Omega - RHIMA Pro Wash OMEGA is een mild alkalisch bleekmiddel. Dit middel is ontworpen voor vuil en vlek verwijdering. Voor een optimale werking kunt u dit middel het beste combineren met RHIMA Pro Wash Alpha.

Naspoelmiddel

RHIMA Pro Wash Rinse - RHIMA Pro Wash Rinse is speciaal ontworpen voor zacht en medium water. Dit naspoelmiddel zet de puntjes op de i. Door haar speciale samenstelling voldoet RHIMA Pro Wash Rinse aan de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne, milieu en gezondheid. Dit middel kent een PH-neutrale formule.

RHIMA Pro Wash Rinse Extra - RHIMA Pro Wash Rinse Extra het naspoelmiddel wat ontworpen is voor medium tot hard water. Dit middel zorgt voor een perfect schone vaat en voldoet aan de hoogste hygiëne, gezondheids en milieu eisen. RHIMA Pro Wash Rinse Extra is een zuur naspoelmiddel.

En verder

RHIMA PRM reiniger - Speciaal ontworpen om uw voorwas machine schoon te maken en te houden. De RHIMA PRM reiniger is een alkalisch vaatwaspoeder wat uw PRM machine perfect schoon kan houden. Zo gaat de machine langer mee, boekt hij betere resultaten en maakt hij sneller schoon. De RHIMA PRM reiniger is opgebouwd uit verschillende componenten die garant staan voor een effectieve reiniging en bescherming van uw machine. Etensresten zoals achtergebleven eiwitten of zetmeel wordt moeiteloos uit uw machine verwijdert.

RHIMA Pro Wash Polish - De RHIMA Pro Wash Polish is een onderhoud voor Roestvrijstalen oppervlakten. De doekjes laten geen vette laag achter. Daarnaast werkt de speciale Pro Wash Polish vuilafstotend. De doekjes worden aangeleverd in een doos met 6x80 doekjes.