Rhima Pro wash Solid extra 2 x 5kg

Rhima Pro wash Solid extra 2 x 5kg
Aanbieding
Artnr: 21903875
€182,00 €163,80 Excl. btw
  • Levertijd:1-2 dagen
De RHIMA Pro Wash is speciaal ontworpen om te voldoen aan de laatste normen op het gebied van veiligheid, HACCP standaarden, milieu en gezondheid. In deze visie is een compleet assortiment van hoogwaardige vaat en schoonmaakmiddelen voor professioneel geb ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Rhima
  • Artikelnummer:21903875
  • Levertijd:1-2 dagen

Pro Wash Solid Extra

Pro Wash solid extra is een sterk alkalisch vaatwasmiddel. Dit wil zeggen dat het niet werkt op basis van zuren, maar via bases. Dit betekend dat metalen in de vaatwasser minder worden aangetast. RHIMA Pro Wash Solid Extra bevat chloor om alles extra schoon te maken. Het middel is speciaal ontworpen voor doorschuifmachines en wordt geleverd in een container van 2x5kg. Pro Wash Solid Extra is speciaal ontworpen voor machines met waterontharder of osmose apparaat. 

RHIMA Pro Wash

De RHIMA Pro Wash is speciaal ontworpen om te voldoen aan de laatste normen op het gebied van veiligheid, HACCP standaarden, milieu en gezondheid. In deze visie is een compleet assortiment van hoogwaardige vaat en schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik ontwikkeld. De middelen kennen allen een eigen toepassing, zodat het perfecte resultaat gegarandeerd wordt.

RHIMA Pro Wash is ontwikkeld met oog op een totaalconcept. Er is voor elke vaatwasmachine en iedere situatie een perfecte schoonmaakoplossing bedacht. Dit zorgt voor het allerbeste resultaat. Zo heeft u in iedere situatie de beschikking tot het allerbeste reinigingsmiddel.