Animo koffiezetinstallatie Combi-Line CB 2x10

Animo koffiezetinstallatie Combi-Line CB 2x10
Aanbieding
Artnr: 19110050
€3.875,00 €3.100,00 Excl. btw
Animo Combi Line CB 2x10 Uitvoering met 2 containers van 10 ltr, met peilglas ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Animo
  • Artikelnummer:19110050

Simpel, snel en betrouwbaar! Met de ComBi-line koffiezetinstallaties zet u binnen 15 minuten een container verse filterkoffie. Deze installatie is beschikbaar in een 2x 10 liter met bijpassende containers. De koffiezetinstallatie is tevens verkrijgbaar met extra aftapkraan voor heet water boiler, voor deze optie verwijzen wij u naar de: CB2x 10W

Filterhouder

De kunststof filterhouder is 50% lichter dan de RVS filter. De dubbele wanden voorkomen dat de buitenkant heet wordt. Ze zijn tevens vaatwasser bestendig.

CAPACITIEF TOETSENPANEEL

Met behulp van het intuïtieve user interface zet u eenvoudig de gewenste hoeveelheid koffie. Volg het zetproces op het scherm. Een signaal en display notificatie geven aan dat de koffie klaar is om te schenken!

+ Operator en service menu

+ Programmeerbare timer

 + Koffiedoseer advies

+ Dag- en totaaltellers

 

EENVOUDIG ONDERHOUD

Makkelijk te onderhouden door eenvoudige instructies op het scherm (zoals het ontkalkingsproces).

ANIMO

Maak hoogwaardige koffiezetsystemen en -automaten voor mensen die goede koffie willen schenken. Gebruiksvriendelijke automaten met veel keuzemogelijkheden die makkelijk te onderhouden zijn en lang meegaan. Machines die keer op keer lekkere koffie zetten. Echte espresso, cappuccino en latte macchiato. Maar ook thee, chocolademelk of soep. Dit doen zij al meer dan 65 jaar. Voor binnen- en buitenland. Want goede koffie is een kwestie van een goede machine. En een goede machine is een kwestie van ervaring, kennis en toewijding.