Animo koffiezetapparaat M202W

Animo koffiezetapparaat M202W
Aanbieding
Artnr: 19110565
€2.400,00 €1.920,00 Excl. btw
Koffiezetapparaat incl. 4 glazen kannen 1,8 ltr. en 4 zelfregulerende warmhoudplaatjes. Dubble zetmogelijkheid. Geïntegreerde waterkoker met no-drip kraan. Incl. lekbak met rooster ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Animo
  • Artikelnummer:19110565

M202W

Met de koffiezetter M202W kunt u eenvoudig en snel, rechtstreeks in een glazen kan verse filterkoffie zetten. De zettijd bedraagt ongeveer 8 minuten voor één volle kan koffie (1,8 liter). Met 4 volle kannen koffie heeft u een capaciteit van 288 kopjes (36 ltr.). Voor uw heet water heeft u een capaciteit van 168 kopjes (21 ltr.). Dankzij de speciale zelfregulerende warmhoudplaten is uw koffie altijd op de juiste temperatuur! Door de extra waterkoker beschikt u ook over heet water voor bijvoorbeeld thee. 

Slimme voorzieningen

Animo apparatuur kan heel eenvoudig worden bediend. Slimme voorzieningen leiden u zonder problemen naar een smakelijk resultaat. Dankzij de gepatenteerde kandetectie voorkomt u dat het filter overloopt als u tijdens het zetproces de kan wegneemt om alvast een kopje koffie in te schenken. De lekstop sluit het filter af, dit voorkomt nadruppelen. Daarnaast heeft de zetapparatuur een koffie-klaarsignaal zodat u weet wanneer de koffie geschonken kan worden en tiptoetsen voor vlekkeloze bediening.

Onderhoud

Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert. De handige tiptoetsen aan de bovenzijde geven u optimaal bedieningsgemak. Alles aan de Animo MLine serie is ontworpen om snel en makkelijk te kunnen schoonmaken.