JURA E8 Dark Inox (EC)

JURA E8 Dark Inox (EC)
Incl. €1208,79 Aanbieding
Artnr: 19415583
€1.114,88 €999,00 Excl. btw
  • Levertijd:5-7dagen
De E8 verwent alle liefhebbers met misschien wel de beste espresso aller tijden. Het impulsextractieproces zorgt ervoor dat alle aroma's volledig tot hun recht komen. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:JURA
  • Artikelnummer:19415583
  • Levertijd:5-7dagen

Incl. €1208,79

Beproefd, Begreerd, Geliefd

De EC versie heeft de volgende nieuwigheden in vergelijking met de EB, de vorige versie:

  • Met de molen P.A.G.2 worden de bonen uiteraard altijd vers gemalen en dankzij de uiterst ontwikkelde bereidingstechnologie geëxtraheerd in ideale omstandigheden.
  • De weg naar een kopje genot verloopt direct en intuïtief door het optimale bedieningsgemak van het 3,5” touchscreen met grote symbolen. De E8 beschikt over talloze voordelen uit de premiumsegment en behoudt zijn waarde.
  • Door de modernste techniek kunnen 17 verschillende koffieklassiekers en -specialiteiten met één druk op de knop worden bereid in de beste koffiebarkwaliteit.

De jongste generatie van de E8 beantwoordt op alle vlakken aan de hoge eisen, die worden gesteld aan de verdere ontwikkeling van het succesvolste model van de JURA volautomaten. Deze kan rekenen op enthousiasme dankzij de uitstekende koffieresultaten, onderscheidt zich door de zeer eenvoudige bediening en geeft met het moderne, slanke design een visitekaartje af.

 
 

Eenvoudige bediening

Via het grote 3,5” display met zes bedieningstoetsen aan de zijkant navigeert u eenvoudig door alle functies. Aan de hand van de duidelijke afbeeldingen en grafieken kunt u de diverse mogelijkheden van de E8 intuïtief gebruiken. De instellingen van alle specialiteiten en de plaatsing ervan op het scherm kunnen naar wens worden aangepast en productnamen kunnen worden weergegeven of verborgen. Relevante informatie wordt overzichtelijk getoond in de cockpit. Voor een eenvoudig onderhoud helpt de One-Touch melksysteemreiniging, die door een druk op de knop automatisch voor een vlekkeloze hygiëne zorgt..
 
 
 

 

 
 
 

 

Precieze maalgraad, ontspannen genieten

Een perfect resultaat in het kopje is te danken aan uitstekende ingrediënten en optimale bereiding. De geavanceerde molen P.A.G.2 zorgt bij elk kopje voor een perfect maalgoed. Het maalniveau kan altijd worden versteld via een ergonomische keuzehendel. De ontspannen rusttoestand tussen de bereidingen ontziet de molen, waardoor deze met duurzaamheid en constante topsmaak kan overtuigen. Voor ideale bereidingsomstandigheden en een uitstekende smaak staat de 3D-zetgroep van de achtste generatie garant. De E8 weet dan ook zijn hele machineleven lang te overtuigen met een voortreffelijke smaak van de koffie.

 
 
 
 
 
 

Harmonieus modern design

Bij verdere ontwikkelingen besteedt JURA speciale aandacht aan het design. Zo is de E8 heel herkenbaar en vallen tegelijk de liefde voor details, het gebruik van hoogwaardige materialen en precisie in de verwerking op. De moderne, slanke gestalte kenmerkt zich door harmonieuze, symmetrische lijnen. De heldere, minimalistische vormen met doelgerichte accenten geven er structuur en karakter aan. Zo biedt het design van de E8 de beste voorwaarden om er ook na jaren nog fris en modern uit te zien.

 

 

 
 
 
 

Koffie in al zijn facetten

De E8 beheerst perfect een ruime waaier aan koffieklassiekers en -specialiteiten. 17 variëteiten staan met één druk op de knop ter beschikking. Zowel puur als bekroond met melkschuim. Uiteraard kunnen deze aan uw eigen smaak en de gewenste kopjesgrootte worden aangepast. Hypermoderne technologie zorgt voor optimaal genot, waarbij elke koffiemelange en -branding in perfecte extractieomstandigheden een weergaloos aroma ontlokt.
 
 
 
 
 
SPECIFICATIES
In hoogte/breedte verstelbare koffie -uitloop:   65-111 mm /-
In hoogte/breedte verstelbare cappuccino -uitloop:   107-153 mm
In hoogte verstelbare heetwateruitloop:   65-111 mm
Vulhoeveelheid waterreservoir:   1.9 l
Inhoud bonenreservoir:   280 g
Koffieresidubak (max. porties):   16
Snoerlengte:   1.1 m
Aansluitwaarde:   1N~230V/1450W/50-60Hz
Stroomsterkte:   10 A
Energieverbuik / energie-efficiëntieklasse:   57.5 kWh.annum / A
Stand-byvermogen:   0 W
Gewicht:   10 kg
Afmetingen:   B=28, H=35.1, D=44.6 cm
Kleur:   Dark Inox