JURA D4 Piano Black EU

JURA D4 Piano Black EU
Incl. €712,69 Aanbieding
Artnr: 19415221
€619,00 €589,00 Excl. btw
  • Levertijd:1-2 dagen
Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste Full Size-volautomaat met Coffee Only-functie ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:JURA
  • EAN:15221
  • Artikelnummer:19415221
  • Levertijd:1-2 dagen

Incl. €712,69

Puur koffie - puur genot.

De D4 weet te verrassen door de consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in het heldere, strakke design. De focus op specialiteiten met zwarte koffie manifesteert zich in espresso met niet te overtreffen volle smaak en koffie van koffiebarkwaliteit.

 
 
 

Eenvoudige bediening

Bij de bediening oefent JURA zich eveneens in de kunst van de reductie. Door licht drukken op de onmiddellijk te begrijpen symboolvelden wordt de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie gestart. Dubbele kopjes ontstaan klassieke in twee bewegingen, wat een maximale smaak garandeert. Wie tussendoor thee wil, zal de heetwaterfunctie op prijs stellen.
 
 
 

 

 
 
 

 

Onovertroffen aroma

De AromaG2-molen maalt de koffiebonen voor elke bereiding altijd vers in de juiste fijnheid. De gepatenteerde variabele zetgroep beschikt over een capaciteit van 5 tot 16 gram. Hij zorgt steeds voor de ideale aanpersdruk en optimale bereidingsomstandigheden. Een top-innovatie, het pulserend extractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd bij korte specialiteiten en ontketent een waar vuurwerk van aroma’s. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke bereidingsproces. De poriën zwellen op en laten de volledige rijkdom aan smaken in het kopje stromen, met als bekroning een karakteristieke fluweelzachte crèmelaag.

 
 
 
 
 
 

Perfect water

CLARIS Smart levert het beste water voor een volmaakte smaak. Dankzij het intelligent watersysteem (I.W.S.®) kan de D4 automatisch herkennen of er een waterfilter is geplaatst en meldt hij het wanneer zijn capaciteit op begint te raken.
 
 

 

 
 
 
 

Uitgebreide functie

Als de D4 optioneel wordt uitgerust met Smart Connect, wordt zijn potentieel dankzij JURA Operating Experience (J.O.E.®) maximaal vergroot. Naast diverse mogelijkheden voor een individuele instelling wordt ook het spectrum aan specialiteiten uitgebreid met ristretto, espresso doppio en de licht verteerbare lungo Barista en caffè Barista. Ook kunnen desgewenst twee ristretti, twee espressi of twee kopjes koffie in één bereidingsproces worden gezet
 
 
 
 
 
SPECIFICATIES
In hoogte/breedte verstelbare koffie -uitloop:   64-110 mm /-
Vulhoeveelheid waterreservoir:   1.9 l
Inhoud bonenreservoir:   200 g
Koffieresidubak (max. porties):   16
Snoerlengte:   1.1 m
Aansluitwaarde:   1N~230V/1450W/50-60Hz
Stand-byvermogen:   0 W
Gewicht:   8.4 kg
Afmetingen:   B=28, H=34.5, D=41.5 cm
Kleur:   Piano Black